Popis
Praktická pánev stvořená na rizoto nebo paellu
Tato ocelová pánev s vysokými okraji je speciálně navržená tak, aby rozváděla teplo po celé své ploše. Při míchání rizota nebo paelly tak máte jistotu, že se jídlo prohřívá rovnoměrně a suroviny na kraji nikdy nezůstanou studené či syrové.
Pánev ale samozřejmě využijete také ke smažení šťavnatých steaků nebo rybích filetů. Hotové jídlo pak můžete rovnou z pánve také servírovat.
Vaření na otevřeném ohni i nad plynem
Paella pánev Murikka vás dále potěší svou univerzálností – jídlo s ní můžete připravovat nad otevřeným ohněm, nad ekologickým grilem nebo například nad plynovým hořákem.
Protože je pánev vyrobená z odolné, za studena válcované oceli, rychle se zahřívá a poté dlouho zůstává horká, aby jídlo nevychladlo. Navíc má speciálně ražené dno, takže dlouho vydrží a nedeformuje se teplem.
Spolehlivost a řemeslná kvalita z Finska
V Česku značka Muurikka zatím takový věhlas nemá, ve Skandinávii je však legendou. S pánvemi z dílny finského výrobce se skvěle pracuje a usnadňují každodenní vaření.