Popis
Praktická pánev s vroubkovanou i hladkou stranou
Na této pánvi Muurikka můžete grilovat z obou stran. Vroubkovanou stranu s žebrováním využijete zejména pro grilování šťavnatých steaků, které se díky žebrům k pánvi nepřichytí. Hladká strana je pak jako stvořená pro dělání vajíček nebo lívanců.
Šťavnaté jídlo bez zbytečných tuků
Když grilujete steaky na klasické mřížce, odkapává z nich tuk, maso zbytečně vysychá a spálený tuk je navíc plný karcinogenních látek, které se kouřem dostávají do jídla.
Grilování na pánvi Muurikka je mnohem zdravější. Tuk zůstává celou dobu na pánvi, takže spotřebujete méně oleje či másla a maso je i přesto mnohem šťavnatější.
Grilování na ohni i nad hořákem
Grilovací pánev Muurikka je multifunkční – jídlo s ní můžete připravovat nad otevřeným ohněm, nad grilem s dřevěným uhlím nebo třeba nad plynovým hořákem.
Pánev je vyrobená z odolné litiny, rychle se zahřeje a poté dlouho zůstává horká. Teplo navíc rozvádí rovnoměrně po celé ploše, takže kousky masa uprostřed budou udělané stejně dobře jako ty na krajích.
Spolehlivost a řemeslná kvalita z Finska
V Česku značka Muurikka takový věhlas zatím nemá, ve Skandinávii je však legendou. Pánve z dílny finského výrobce myslí na každý detail.
Tato pánev má průměr 42 cm, abyste mohli pořádat párty pro celou rodinu i kamarády, a je vyrobená z litiny, která dlouho vydrží.